(CNN) غذاهای فراوری شده به دلیل ویژگی های سلامتی آنها شناخته نمی شوند. ما این را می دانیم ، اما مقاومت در برابر نان شیرینی های همکار مهربانی که به دفتر خود آورده اید سخت است. اکنون ، تحقیقات منتشر شده در چهارشنبه در BMJ ممکن است حداقل مکث بیشتری به شما بدهد قبل از انتخاب صورتی با آبپاش.
محققان دریافتند افرادی که غذاهای فرا فرآوری شده بیشتری مصرف می کنند ، خطر ابتلا به سرطان بیشتری دارند. چنین غذاهایی مواردی هستند که کلمات غیرقابل تشخیص و غیرقابل توصیف را در لیست مواد تشکیل دهنده دارند - هر چیزی از آب نبات که زبان شما را به رنگهای سالم کنسرو شده سالم تبدیل کرده و مملو از عطر و طعم مصنوعی ، مواد افزودنی یا امولسیفایر باشد. بیشتر مواد غذایی تا حدی فرآوری می شوند ، اما غذاهای فرا فرآوری شده به طور معمول کالری ، سدیم و قند بیشتری از کالری دارند.
سرمایه گذاری طلا از سال 2020 در رکورد بالا شروع می شود
توییتر جعلی برای زینب؛ صحنهگردان بازی رسانهای علیه خانواده سلیمانی کیست؟
NOKIA CULD می تواند یک تلفن "اصلی" را در تاریخ 25 ژانویه منتشر کند
ژاپن در صدر لیست 2020 قدرتمندترین گذرنامه های جهان قرار دارد